De BRAINBOX DIY TOUR komt bij u langs in juni !

Ontdek de systemen om zelf te plaatsen in elektriciteit/domotica, sanitair, verwarming en  ventilatie tijdens onze informatie sessies !

Hebt u bouw of verbouwingsprojecten in elektriciteit, domotica, sanitairverwarming of ventilatie ? Wenst u tot 50 % te besparen op uw budget, meer bepaald de prijs van de werkuren en toch genieten van kwaliteitsprodukten, advies en technische begeleiding ? Wil u meer weten over Brainbox, pionnier van de  DIY sinds 1979 en onze rol kennen in uw project ? Dan is de Brainbox DIY Tour voor u !

Wij zijn  in  Verviers op 08/06, in Achêne (Ciney) op 10/06, in Libramont op 15/06, in Tournai op 22/06 en  in Nivelles op 29/06

Schrijf u in op de gratis informatie sessies van  Brainbox !*
*Opgelet : het aantal plaatsen is beperkt !

                                                                                           IK SCHRIJF ME GRATIS IN


Op het programma van deze informatie sessies :

  • Het belang van de Do-It-Yourself

Stel vast hoe gemakkelijk en goedkoop het is om zelf systemen te plaatsen in elektriciteit, domotica, sanitair, ventilatie en verwarming dankzij het advies en de begeleiding van Brainbox !

  • Brainbox in het hart van de renovatie

Ontdek eveneens de Brainbox EVOTICOO, ons totaal nieuw domotica systeem, een innovatie die draadloze en bedrade technologie verenigd, draadloos en zonder batterij, nu oo 100 % wireless verkrijgbaar.  Nog een gebrevetteerd systeem van Brainbox ! 

  • de Brainbox kwaliteit

Kom de kwaliteit van onze produkten van erkende merken ontdekken : betrouwbaar, serieus,  zo goed als onbeperkte keuze in toebehoren, opties, afwerkingen,...Een kwaliteit die compatibel is met de laatste nieuwe technologische evolutie  !

  • Vraag en antwoord 

Stel uw vragen aan één van onze adviseurs tijdens de vraag en antwoord sessie. U kan zich eveneens inschrijven opdat Brainbox bij u thuis komt wanneer het u past om samen uw project te bestuderen en een offerte op maat te maken.Wenst u op de hoogte te blijven van de komende Brainbox DIY Tour in uw regio ? Schrijf u dan hier in i