Nieuw - Brainbox EVOTICOO: leve de (r)evolutie !

U droomde ervan om uw gehele domotica vanuit één enkele basis te beheren ? De oplossing : Brainbox EVOTICOO !

Bij de firma Brainbox, gespecialiseerd in installaties klaar om geïnstalleerd te worden (elektriciteit, domotica, sanitair, verwarming en ventilatie), is er vernieuwing deze herfst. Ze stellen hun klanten een heel nieuw domotica-systeem voor, de Brainbox EVOTICOO, die voor het eerst bedrade behering en draadloze hi-tech samenbrengt, dit alles bedient vanuit één enkele basis.

Het resultaat ? Een oneindig aantal evolutie-mogelijkheden van huiselijke domotica installaties.

Brainbox zal het EVOTICOO systeem officieel voorstellen gedurende twee demonstratie-dagen in het kijk-appartement van zijn showroom in Achêne op zaterdag 15 en zaterdag 22 oktober van 10 tot 18u.

Een Belgische première
Na een studie van meer dan 6 maanden en het neerleggen van een brevet, brengt Brainbox de 3de generatie domotica uit : een systeem dat standaard een technologie met bedrading verenigd met de wireless technologie, meer bepaald met draadloze bediening en zonder batterij.

Een (r)evolutie in de "do-it-yourself"
Eenmaal geplaatst blijft de basis domotica installatie 100% evolutief, naargelang uw wensen, behoeften of budget : of het nu is op gebied van schakelaars, detectoren, (afstands-)bediening... Het hele systeem wordt vanuit één enkele basis beheerd, draadloos, zonder batterij en via een mobiele App.

Meer informatie ?
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om in ons kijk-appartement van de showroom in Achêne deel te nemen aan een live demonstratie 


Vragen ? 
Ga naar onze pagina Brainbox EVOTICOO of kom op zaterdag 15 of zaterdag 22 oktober live dit nieuwe systeen ontdekken !